Ga naar de inhoud

Noteer in uw agenda: Campenaerts valt op 16/4 het uurrecord aan om 18u

 za 6 april 2019 16:06
Campenaerts (archief) is al in Mexico voor zijn werelduurrecordpoging.

Victor Campenaerts valt op dinsdag 16 april het werelduurrecord aan in Mexico. Onze landgenoot zal dat doen tussen 11u en 12u lokale tijd. In België is het op dat moment 7 uur later.

Victor Campenaerts valt over exact 10 dagen het werelduurrecord van Bradley Wiggins aan. Onze landgenoot zal dat 's ochtends tussen 11 en 12 uur doen in Aguascalientes. Dat kwam onze redactie vandaag te weten.

 

In België is het op dat moment 18 uur. Komende nacht stappen ook de Mexicanen over naar het zomeruur. Het tijdsverschil tussen Brussel en Aguascalientes is dan niet langer 8 uur, maar wel 7 uur.

 

U hoeft op dinsdag 16 april trouwens niets te missen van de werelduurrecordpoging van Campenaerts. Bij Sporza zit u die dag op de eerste rij om alles live mee te maken. De poging van Campenaerts wordt uitgezonden op één of Canvas en is ook te volgen in onze livestream.

Campenaerts draait rondjes in Mexico:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.