• home
 • video
 • pas verschenen

  Zidane over Hazard: "Heb hem altijd al een geweldige speler gevonden"

  Zidane wou niet te veel kwijt over hoe de kleedkamer bij Real Madrid er volgend seizoen zal uitzien.

  To Hazard, or not to Hazard, that's the question. Trekt Eden Hazard volgend seizoen naar Real Madrid of niet? Real-coach Zinédine Zidane wou er weinig over kwijt, enkel dat hij Hazard een "geweldige speler" vindt.

  Zidane kreeg wat vragen over Hazard tijdens zijn persbabbel voor het aankomende competitieduel tegen Eibar. Of de aanvoerder van de Rode Duivels transfertarget nummer 1 wordt van Real tijdens de zomer, daar blijft hij mistig over.

   

  "Ik kan nu niet zeggen wie er zal vertrekken en wie er zal blijven", aldus Zidane. "Het staat vast dat er in de zomermaanden wat zal veranderen bij ons, maar daar hoeven we het nu niet over te hebben."

   

  Toch kan Zidane niet onder stoelen of banken steken dat hij een bewonderaar is van de Belg. "Ik heb Hazard altijd hoog aangeschreven. Hij is een fanstatische speler. Ik volg hem al van toen hij nog in Frankrijk speelde en ken hem persoonlijk."

   

  Hazard heeft nog tot 2020 een contract bij Chelsea. 

  Kan of zal Zidane Hazard overhalen om naar Madrid te trekken?