• home
 • video
 • pas verschenen

  Koen Naert als kampioen: "Enkel in mezelf doe ik aan grootspraak"

  Koen Naert

  Koen Naert start zondag vol ambitie in de marathon van Rotterdam. In deze minireeks van Sporza leer je de Europees kampioen marathon beter kennen.

  In de vorige delen stond Koen als rolmodel en familieman centraal en in het derde deel leer je hem kennen als kampioen. "Een kampioen is iemand die kan inspireren, een ambassadeur is voor zijn sport en die, ook al is hij de beste, met zijn voeten op de grond blijft. Mijn Europese titel heeft me niet veranderd als mens."

   

  "Enkel in mezelf heb ik grootspraak. Ik ga mezelf niet omschrijven als de beste loper van Europa, maar op die dag was ik dat wel. Records zijn leuk, maar ooit wordt het record verbroken en een titel nemen ze je nooit meer af."

  Bekijk het laatste deel: Koen Naert als kampioen

  Bekijk ook deel 1 en deel 2 in de minireeks