• home
 • video
 • pas verschenen

  Coach Gladbach over Thorgan Hazard: "Hebben rond de tafel gezeten"

  Thorgan Hazard zit aan 12 goals en 11 assists dit seizoen voor Mönchengladbach, meer tegen Düsseldorf werd hij vroegtijdig naar de kant gehaald.

  Borussia Mönchengladbach speelde de voorbije weken niet meer op topniveau. Afgelopen zaterdag, tegen Fortuna Düsseldorf verloor Gladbach met 3-1 en werd sterspeler Thorgan Hazard nog voor de rust gewisseld. "Ik was boos over iets", zo vertelde zijn coach Dieter Hecking.

  Zondag ontvangt Mönchengladbach Werder Bremen. In zijn persbabbel voor dit duel liet Hecking verstaan dat hij rond de tafel heeft gezeten met Hazard. Wat er werd gezegd en of Hazard zondag aan de aftrap staat, is niet duidelijk.

   

  "Ik heb met Thorgan Hazard gesproken", bevestigde Hecking. "Maar wat er gezegd is, blijft tussen ons." Meer deelde de coach niet mee aan de pers. 

   

  Hazard zit na 28 competitiematchen aan 12 goals en 11 assists voor Gladbach.