• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Beveren moet volleybaltitel verdedigen tegen bekerwinnaar Oostende

  Hermes Oostende won dit seizoen ook al de beker.

  Hermes Oostende en titelverdediger Asterix Avo Beveren spelen de finale van de play-offs in het vrouwenvolleybal.  Met nog één speeldag op het programma kunnen beide teams niet meer worden ingehaald. 

  Oostende won gisteravond op de voorlaatste speeldag met 3-2 van Beveren en heeft drie punten meer dan de eerste achtervolger. Maar ook Gent verloor gisterenavond in eigen huis van Tongeren en kan niet meer in de top twee eindigen.

   

  Op de slotspeeldag zaterdag staan nog de matchen Asterix - Gent en Tongeren - Oostende op het programma. Daar wordt bepaald wie de play-offs wint en wie dus start met thuisvoordeel. De finale, met als inzet de landstitel, begint op zaterdag 13 april. Net als bij de mannen wordt de kampioen bepaald door een best-of-five.

    Club W Punten

  1

  Oostende

  5

  16

  2

  Asterix Avo

  5

  13

  3

  Gent

  5

  9

  4

  Dat. Tongeren

  5

  4