• home
 • video
 • pas verschenen

  Wolverhampton breekt zijn spaarpot voor goalgetter Jimenez

  Raul Jimenez viert zijn doelpunt tegen Manchester United.

  Wolverhampton Wanderers heeft een recordbedrag op tafel gelegd voor Raul Jimenez. De 27-jarige Mexicaanse spits wordt dit seizoen al gehuurd van Benfica en tekende vandaag een contract tot 2023.

  Wolverhampton is op dit moment 7e in de Premier League en daar heeft Raul Jimenez een groot aandeel in. De aanvaller scoorde dit seizoen al 15 doelpunten in 37 wedstrijden. Hij deelde bovendien 7 assists uit.

   

  De club van Rode Duivel Leander Dendoncker besliste vandaag om zijn goaltjesdief langer aan zich te binden. "Hij heeft een heel grote impact gehad op een korte periode", lezen we. "We zijn dan ook heel bilj dat hij deel zal uitmaken van de toekomst van onze club. Met zijn definitieve overgang tonen we veel ambities."

   

  Wolverhampton legt voor Jimenez ongeveer 40 miljoen euro op tafel. Nooit eerder betaalde de Engelse club meer voor een speler.

   

  Jimenez is zelf heel blij dat hij bij Wolves blijft. "Ik wil geschiedenis schrijven bij deze club. Ik wil de club terug naar de top van de Premier League brengen. Mijn grootste doel is om te blijven scoren."