• home
 • video
 • pas verschenen

  Podcast met Benoot: "Soms zou het beter zijn meer ploegmaats in de finale te hebben"

  Tiesj Benoot

  In de volgende aflevering van onze podcast Sporza Koers is Tiesj Benoot de gast van Christophe Vandegoor. Ze praten over de afgelopen wedstrijden, zijn zege in de Strade Bianche 2018, maar ook over wie Tiesj Benoot is en over skeeleren met zijn ploegmaat Victor Campenaerts. 

  Een podcast met Tiesj Benoot, het is een echte belevenis. De renner van Lotto-Soudal heeft niet alleen een verhaal te vertellen. Christophe Vandegoor sprak hem al op trainingskamp eind vorig jaar en afgelopen maandag. Ook al wilden duistere krachten, zoals overbelaste Wi-Fi, roet in het eten gooien, de podcast is toch gelukt. 

   

  Maandag raakte ook bekend dat Benoot in de Ronde het kopmanschap bij Lotto-Soudal moet delen met Tim Wellens. "Ik voel me goed bij de ploeg. Soms zou het wel beter zijn om meer renners in de finale van een klassieker te hebben zoals Deceuninck-Quick Step."

   

  "Daarom is het goed dat Tim start in de Ronde. Ik wist in Tirreno-Adriatico al dat ze aan het twijfelen waren over zijn deelname. Met zijn tweeën in de finale is altijd beter. Je ziet bij Deceuninck-Quick Step dat het werkt."

  Je kunt de podcast met Tiesj Benoot hieronder beluisteren, maar natuurlijk ook waar je normaal je podcasts downloadt (iTunes, Soundcloud).

  Beluister hier oudere afleveringen van Sporza Koers