• home
 • video
 • pas verschenen

  Grappig: Marcos Garcia juicht opnieuw te vroeg/te laat in Thailand (video)

  Marcos Garcia juicht te vroeg in de Vuelta 2012 (l) en in de Ronde van Thailand 2019 (r).

  De Spaanse renner Marcos Garcia heeft nog maar eens te vroeg gejuicht, maar eigenlijk is het te laat. De Spanjaard dacht dat hij als eerste over de streep kwam in de 3e rit van de Ronde van Thailand, maar had niet gezien dat een andere renner hem voor was. En dat was niet de eerste keer.

  Marcos Garcia maakte zich meters voor de finish klaar om de overwinning te vieren. De 32-jarige renner vierde uitbundig, maar had helaas niet begrepen dat een andere renner, Australiër Ryan Cavanagh, al enkele minuten eerder over de streep kwam.

   

  Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, of dat dachten we toch. Het is niet de eerste keer dat Garcia te vroeg/te laat juichte. In 2012 dacht hij de 4e etappe van de Vuelta gewonnen te hebben, maar niets was minder waar. Toen strandde hij zelfs naast het podium, want hij besefte niet dat er 3 andere renners voor hem over de finishlijn gereden waren.

  Bekijk hier de slotfase van de 3e etappe: