• home
 • video
 • pas verschenen

  Koen Naert als familieman: "Zonder mijn vrouw zou ik paar keer tegen de muur lopen"

  Koen Naert en zijn zoontje

  Koen Naert heeft de afgelopen maanden zich afgebeuld met het oog op de marathon van Rotterdam van zondag. In deze minireeks tonen we de drie gezichten van Koen Naert: rolmodel, familieman en kampioen.

  In het eerste deel leerden we Koen Naert kennen als rolmodel. Vandaag krijg je een portret van hem als familieman. "Mijn gezin zal altijd voorrang krijgen. Ze zijn ontzettend belangrijk. We hebben een goeie wisselwerking. Als mijn vrouw Elise er niet zou zijn, dan zou ik paar keer serieus tegen de muur lopen."

   

  Koen vertelt in de video ook over hoe transcendente meditatie hem helpt en dat zijn zoontje ook een motivatiebron is. "Elise zegt altijd dat ik voor mezelf loop, maar ik vind het ook leuk om hen trots te maken met iets waar ik goed in ben. We sparen nu al het beeldmateriaal om later te tonen aan mijn zoontje."

  Bekijk ook het eerste deel uit onze minireeks: