• home
 • video
 • pas verschenen

  AA Gent aanvaardt schorsing van 3 speeldagen voor Odjidja

  " "

  Vadis Odjidja mist op 6/4 Genk, op 13/4 Antwerp en op 21/4 Anderlecht.

  AA Gent kan in de volgende Play-off I-duels tegen Genk, Antwerp en Anderlecht geen beroep doen op aanvoerder Vadis Odjidja. De club gaat immers niet in beroep tegen de straf die de Geschillencommissie de middenvelder oplegde na zijn rode kaart tegen Club Brugge.

  Op speeldag 1 van Play-off I trapte Odjidja na op Club-spits Wesley. De VAR had het gezien en ref Lambrechts kon niet anders dan rood geven. Het bondsparket vroeg 4 speeldagen schorsing en 4.000 euro boete, de Geschillencommissie ging voor 3 dagen en 3.000 euro.

   

  Bij de pleidooien dinsdag gingen Odjidja en raadsman Sébastien Ronse nog voor 2 duels, maar nu legt de club zich toch neer bij de 3 dagen.