• home
 • video
 • pas verschenen

  Fulham-voorzitter na degradatie: "Sorry dat we jullie teleurgesteld hebben"

  Shahid Khan

  Shahid Khan is een opvallende verschijning.

  De voorzitter van de Engelse club Fulham heeft zich bij de supporters geëxcuseerd voor de degradatie. "Dat hadden we in augustus niet voor mogelijk gehouden", reageert Shahid Khan. 

  Na de 4-1-nederlaag tegen Watford kan Fulham een gedwongen terugkeer naar de Engelse 2e klasse niet meer ontlopen. "De uitslag van gisteren maakte officieel wat we in augustus nog niet voor mogelijk hielden", reageert de Pakistaans-Amerikaanse voorzitter Shahid Khan. "Sorry dat we jullie teleurgesteld hebben."

   

  "We probeerden deze situatie wanhopig te vermijden sinds het begin van het seizoen. Dat maakt het voor mij de moeilijkste dag ooit."

   

  "Door zwaar te investeren, hebben we onze plicht gedaan", gaat Khan voort. "Zo wilden we zeker zijn dat Fulham competitief zou zijn in de Premier League, maar dat bleek niet het geval. Daarvoor houden we onszelf verantwoordelijk. We zullen nu moeten reflecteren en gepaste antwoorden vinden."

   

  Naast Denis Odoi maken bij Fulham ook Ibrahima Cissé (ex-Standard en -KV Mechelen), Aleksandar Mitrovic en Lazar Markovic (allebei ex-Anderlecht) en Neeskens Kebano (ex-Charleroi en -Genk) dit seizoen deel uit van de wedstrijdkern.