• home
 • video
 • pas verschenen

  Zidane: "Volgend seizoen zal er geen onduidelijkheid zijn over de keepers"

  Zidane en Courtois

  Thibaut Courtois krijgt nu ook concurrentie van Luca Zidane, de zoon van Zinédine.

  Met de terugkeer van Zinédine Zidane lijkt Thibaut Courtois gezakt in de pikorde bij Real Madrid. In de Spaanse pers vragen ze zich ook af: wat wordt het volgend jaar? Op de persconferentie voor de match tegen Valencia blaast Zidane warm en koud.

  Door een blessure aan zijn dij zal Thibaut Courtois ook de match tegen Valencia missen. Vraag is of een fitte Courtois wel zeker was geweest van zijn plaatsje onder de lat. Bij zijn eerste match na zijn terugkeer koos Zinédine Zidane voor Keylor Navas, met wie hij 3 keer de Champions League won. En afgelopen weekend stond zowaar zijn zoon Luca in doel.

   

  Wie zal deze keepersstrijd winnen bij Real? "Momenteel heb ik 3 goeie doelmannen", klinkt het aanvankelijk nog wat clichématig bij Zidane. "We zullen wel zien wie er volgend seizoen allemaal nog zullen zijn. Maar er zal sowieso geen onduidelijkheid zijn. Alles zal heel helder zijn."