• home
 • video
 • pas verschenen

  "Zulj is nog niet onder de indruk van de lange van Club Brugge: ja, hallo?"

  Peter Zulj heeft nog niet veel kunnen waarmaken bij Anderlecht.

  Peter Zulj heeft zijn stempel nog niet op het spel van Anderlecht kunnen drukken, ook niet tegen KRC Genk afgelopen weekend. De Oostenrijker was een van de gespreksonderwerpen in Extra Time.

  Marc Degryse: "Zulj is terecht vervangen tegen KRC Genk. Met Adrien Trebel, die voor mij meteen na de rust al had mogen invallen, kwam er meteen meer voetbal en grinta in de ploeg."

   

  Wesley Sonck tegen Degryse: "Marc, vind jij dat Zulj iets heeft waar je van zegt: "Wauw!"? Hij heeft een goeie trap in zijn voeten, maar qua explosiviteit ofzo?"

   

  Peter Vandenbempt: "Je ziet aan zijn balbehandeling dat Zulj een goeie voetballer is, maar je zag in de match op Genk dat de inbreng van Trebel het Anderlecht-spel veel energieker maakte."

   

  Degryse: "In het weekend zei Zulj iets over Hans Vanakan, dat hij nog niet onder de indruk was van "die lange van Club Brugge". Ja, hallo?"

   

  Filip Joos: "Die jongen was de beste speler van Oostenrijk. Dat is toch niet niks als je Salzburg ziet voetballen..."

   

  Vandenbempt: "Als je een Oostenrijker bent van 25 en je bent een absoluut toptalent, dan zit je nu al in de Bundesliga."

   

  Degryse: "Anderlecht is voortgegaan op die verkiezing van beste speler. Zo zijn ze hem op het spoor gekomen. Dus niet op basis van scouting, dat vind ik toch een beetje vreemd."

   

  "Zulj is op Anderlecht voorgesteld als een echte 10", zegt Peter Vandenbempt. "De voormalige trainer zei: "Neen, hij is een 6 of een 8. We hebben een échte 10 nodig..."

  Extra Time over Zulj: