• home
 • video
 • pas verschenen

  Chelsea-fans hebben hun buik vol van Sarri: "Ik ben eraan gewend geraakt"

  Sarri: "Ik wil nog een tijdje bij Chelsea blijven."

  Chelsea is met de schrik vrijgekomen op het veld van Cardiff. De Londenaren haalden in de slotfase wel een 1-0-achterstand op, maar de fans lieten tijdens en na de match hun ongenoegen blijken. Voor de zoveelste keer trouwens, al is de coach niet echt onder de indruk.

  Maurizio Sarri haalde zich tijdens de wedstrijd meermaals de woede van de Chelsea-supporters op de hals.

   

  De onvrede nam toe op het moment dat Cardiff de 1-0 scoorde en sterspelers Eden Hazard en N'Golo Kante op de bank zaten.

   

  "We want Sarri out" en "you don't know what you are doing", klonk het treiterend vanuit het bezoekersvak.

   

  Sarri haalde nog wel zijn gram door Hazard in te brengen en uiteindelijk de drie punten mee naar huis te nemen, maar veel zoden zette dat niet aan de dijk.

   

  "Ik begrijp de reacties van de supporters. Ik sta al 45 jaar op een voetbalveld, ik weet hoe het allemaal gaat", zei Sarri achteraf op de trainersbabbel.

   

  "Jammer genoeg ben ik er aan gewend geraakt. Het enige dat ik kan doen is blijven werken om de fans van mening te doen veranderen."

   

  "Alleen als je wedstrijden wint, zullen de fans gelukkig zijn, al besef ik ook dat ons spel beter moet. Maar laat één ding duidelijk zijn: ik wil nog een tijdje coach van Chelsea blijven."

  Sarri over Hazard, die op de bank moest starten:

  Over de kritiek:

  Kritiek op sociale media:

  "F*ck Sarri-ball":