• home
 • video
 • pas verschenen

  Gerrard verliest geduld na 5e rode kaart voor sterspeler Morelos: "Dit moet stoppen"

  Alfredo Morelos maakt tegenover Celtic-aanvoerder Scott Brown nog wat misbaar na zijn uitsluiting.

  De Rangers hebben de Old Firm tegen rivaal Celtic met 2-1 verloren. Tot overmaat van ramp zag Rangers-coach Steven Gerrard zijn spits Alfredo Morelos voor de 5e keer dit seizoen uitgesloten worden.

  Het potje van Alfredo Morelos kookt snel over. De Colombiaanse aanvaller mag dit seizoen dan al 29 doelpunten gemaakt hebben, zijn 5 rode kaarten zijn menig Rangers-volger een doorn in het oog.

   

  Ook coach Steven Gerrard heeft het stilaan gehad met de fratsen van Morelos, die in de derby tegen Celtic na een halfuur met een smerige elleboogstoot uitpakte op het moment dat Celtic met 1-0 leidde.

   

  "Ik vind Morelos een geweldige voetballer. Ik heb hem altijd verdedigd, maar er zijn grenzen. Dit gedrag kan op geen enkele manier gerechtvaardigd worden. Morelos heeft zijn team en de club nog maar eens in de steek gelaten", zegt Gerrard.

   

  "Zijn wangedrag moet stoppen, punt aan de lijn. Ik zal de lijn strenger bewaken."

   

  Morelos voelt de woede van Gerrard in eerste instantie in zijn portefeuille. Zo moet de Colombiaan als boete voor zijn rode kaart tegen Celtic een som ophoesten die overeenkomt met een week van zijn salaris.

  Morelos krijgt rood na elleboog:

  De sociale media lachen met Morelos:

  Gerrard na de Old Firm: