• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Bijna 3 maanden na afhaken sponsor kondigt Menen doorstart aan

  Menen speelt ook volgend seizoen in de Euromillions Volley League.

  Volleybalclub Par-ky Menen heeft nieuwe sponsors gevonden. De toekomst van de club was onzeker door het afhaken van voorzitter en geldschieter Pierre Vandeputte. "Af is het werk nog niet, maar de eindmeet komt in zicht", laat Menen weten. 

  Begin januari kondigde Pierre Vandeputte na 20 jaar zijn afscheid aan bij volleybalclub Menen. Hij stopte niet alleen als voorzitter, zijn bedrijf zou ook niet langer sponsoren. De toekomst van de club dreigde in het gedrang te komen, maar nu heeft Par-ky Menen aangekondigd dat het zeker in de hoogste klasse blijft.

   

  "Er zijn grote stappen gezet in de richting van een doorstart", klinkt het in een persmededeling. "Er zijn nieuwe sponsors gevonden, verschillende zelfs voor 3 jaar. We willen het niet gewoon een jaar rekken, maar we willen een vaste waarde zijn op lange termijn. Nieuwe sponsors zijn nog altijd welkom. Af is het werk nog niet, maar de eindmeet is in zicht."

   

  Na dit seizoen neemt ook coach Ratko Peris afscheid van de club. "Een nieuwe coach staat bovenaan de lijst met prioriteiten. Er wordt ook gesproken met de huidige spelersgroep en we zoeken al naar eventuele vervangers. We willen een ploeg uitbouwen voor de top 6."