• home
 • video
 • pas verschenen

  Pozuelo is na 1 match met 2 goals en assist al de chouchou in Toronto

  Alejandro Pozuelo heeft zijn overstap naar de MLS bijzonder goed verteerd. Bij zijn debuut was de ex-Racing Genk-speler meteen de uitblinker. Hij scoorde twee doelpunten en gaf een assist. Meer was er niet nodig voor het publiek om hem een staande ovatie te geven.

  Bij zijn debuut voor Toronto FC heeft Alejandro Pozuelo meteen nog eens laten zien wat voor een smaakmaker we zullen moeten missen in Play-off I. De Spaanse middenvelder had geen last van zenuwen en deelde net voor het halfuur al een assist uit aan Altidore.

   

  Na de pauze stond hij ook zelf twee keer aan het kanon. Eerst bedankte hij de ploeg voor het vertrouwen door vanaf de stip uit te pakken met een panenka. Maar zijn tweede doelpunt was nog mooier. Pozuelo liftte de bal heerlijk over de doelman. 

   

  Het publiek zat er met open mond naar te kijken en trakteerde Pozuelo op een staande ovatie. Toronto won uiteindelijk met 4-0 tegen New York City FC.

  Het verbluffende debuut van Pozuelo

  Reactie van Pozuelo: