• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Collega's lachen met Naesen na Sporza-interviews: "Wanneer is pensioenfeest?"

  Oliver Naesen werd 8e in de E3.

  Oliver Naesen durft te zeggen wat hij denkt, maar soms kan je dat achteraf zuur opbreken. Zo maakten zijn collega's Wout van Aert en Yves Lampaert zich na de E3 Harelbeke vrolijk over enkele uitspraken van Naesen.

  Oliver Naesen werd na zijn 2e plaats in Milaan-Sanremo als een van de favorieten gezien gisteren, maar hij moest afhaken op de Tiegemberg en werd uiteindelijk 8e. Achteraf was hij niet te beroerd voor een beetje zelfspot. Op Twitter zette hij een screenshot van een interview dat hij in 2017 gaf aan Sporza.

   

  "Als je er daar (op de Tiegemberg, red.) wordt afgereden, stop je beter met koersen", was toen een uitspraak die hij gedaan had. Ook toen vertelde hij trouwens over hoe hij in 2017 die woorden had moeten inslikken. "Man, man, man, miserie", schreef hij er gisteren bij op Twitter.

   

  Yves Lampaert had het ook gezien en strooide nog wat zout in de wonde. "Wanneer is het pensioenfeestje? Dan kunnen we zuipen", lachte hij.

   

  Wout van Aert had ook het interview van eerder deze week met Naesen op Sporza gezien. "Als ze me er niet afrijden op de Poggio, dan op de Vlaamse hellingen ook niet", had Naesen toen verteld. Een uitspraak waar Van Aert hem nog even fijntjes aan herinnerde. Het antwoord van Naesen? "Miljaar".

  Zelfspot bij Oliver Naesen

  Het antwoord van Lampaert

  En nog een prikje van Wout van Aert