• home
 • video
 • pas verschenen

  Geblesseerde Courtois ontbreekt bij Real, Zidane selecteert zijn zoon

  Thibaut Courtois beleeft niet zijn fijnste weken als voetballer. Voor de interlandbreak werd hij door Zinedine Zidane nog op de bank gezet bij Real Madrid, nu is de Rode Duivel out met een lichte blessure. Om Courtois te vervangen koos Zidane voor zijn zoon Luca.

  Van de basis, over de bank, naar de tribune. Dat is het verhaal van de afgelopen weken van Thibaut Courtois. De nationale doelman is geblesseerd. "Courtois heeft niet kunnen trainen de voorbije dagen", vertelde Zinedine Zidane op de persconferentie voor de match tegen Huesca.

   

  "Hij heeft een beetje last aan de rechterdij. Het is een spierblessure. De dokters moeten nog evalueren hoelang hij out is. Waarschijnlijk gaat het maar over enkele dagen, maar ik wil geen risico's nemen met Courtois. Hij heeft al veel gespeeld en komt net terug van de nationale ploeg."

   

  Thibaut Courtois, die onder de vorige trainer nog titularis was, zat sinds de aankomst van Zidane sowieso al op de bank. Om Courtois te vervangen in de selectie koos Zinedine Zidane voor zijn zoon Luca.