• home
 • video
 • pas verschenen

  Sergio Ramos lacht met eigen lookalikes op Twitter

  Sergio Ramos is een spijkerharde verdediger op het veld, maar kan naast het veld met zichzelf lachen. Op zijn Twitter-account deelde hij een reeks foto's die mensen hem stuurden van lookalikes. En die zijn niet allemaal even flaterend.

  De #RamosLookalikeChallenge zoals Sergio Ramos het zelf doopte begon met een Twitter bericht van de verdediger aan de Canadese acteur Pablo Schreiber. "Ik ben Sergio Ramos, een Spaanse profvoetballer. Ik krijg heel veel berichten elke dag dat we op elkaar lijken. Wat denk jij?"

   

  Het zorgde voor inspiratie op Twitter.  Ramos, die geregeld van look verandert, doet mensen blijkbaar ook aan andere lookalikes denken. Oordeel zelf.

  Acteur Pablo Schreiber

  Voetballer Sami Khedira

  Personage Amy uit "The Big Bang Theory"

  Acteur Val Kilmer

  DJ Calvin Harris