• home
 • video
 • pas verschenen

  Custovic blijft, Roef verlaat Waasland-Beveren: "Stap hogerop zetten"

  Het is nog niet duidelijk waar Davy Roef volgend seizoen tussen de palen staat.

  Waasland-Beveren wou heel diep in de buidel tasten om Davy Roef definitief binnen te halen, maar het mocht niet baten.  De doelman kiest volgend seizoen voor een nieuwe uitdaging. Coach Adnan Custovic blijft wel de lijnen uitzetten in het Waasland.

  Roef zoekt andere oorden op

  Waasland-Beveren kon doelman Davy Roef de voorbije twee seizoenen huren van Anderlecht en was bereid om de aankoopoptie te lichten, maar hij hapt niet toe. "Roef zal volgend jaar niet meer tussen de palen staan voor Waasland-Beveren", klinkt het op de clubwebsite.

   

  "Het bestuur wou heel ver gaan voor de doelman. Alle records zouden worden verbroken, maar Roef en zijn entourage kozen voor een andere uitdaging. Het is met veel spijt in het hart dat we afscheid zullen nemen van de goalie.  Hij schonk ons enkele hele mooie momenten. We staan erop om hem te bedanken voor zijn tomeloze inzet."

   

  Roef zoekt volgend seizoen andere oorden op, maar het is nog niet duidelijk of hij terugkeert naar Anderlecht of een andere uitdaging aangaat. “Mijn beslissing om andere oorden op te zoeken is een louter sportieve keuze; een keuze om een stap hogerop te zetten. Ik zal de club altijd in mijn hart blijven dragen", zei de doelman. "Dankzij deze club heb ik het geloof in mijn kwaliteiten en mijn voetbalgeluk teruggevonden."

  Custovic tekent bij

  Waasland-Beveren kreeg wel positief nieuws van coach Adnan Custovic, die ook volgend seizoen aan het roer blijft staan. "Geel-blauw gelooft keihard in het werk van de Bosnische trainer en zijn team", klinkt het.

   

  "In een moeilijk seizoen, dat gaan we niet ontkennen, is de coach erin geslaagd om voetbal én vertrouwen in deze ploeg te pompen. Custovic krijgt nu, samen met zijn assistenten, de kans om ook in het seizoen 2019-2020 mooie momenten te schenken aan onze supporters."