• home
 • video
 • pas verschenen

  Prins William maakt Harry Kane lid van Orde van Britse Rijk

  " "

  Harry Kane krijgt de 5e (en laagste) rang in de Orde van het Britse Rijk.

  Tottenham-aanvaller Harry Kane is beloond voor zijn verdiensten voor het Engelse voetbal. De aanvoerder van de nationale ploeg maakte sinds 2015 22 goals in 37 interlands. Hij loodste Engeland naar de 4e plaats op het WK in Rusland, waar hij topschutter werd met 6 doelpunten.

  Kane werd samen met zijn partner Kate Goodland en zijn ouders Kim en Patrick Kane genodigd op Buckingham Palace, waar hij bij een plechtigheid het kruis van MBE werd opgespeld door Prins William: Member of the Most Excellent Order of the British Empire.

   

  Dat is de 5e en laagste rang in de Orde van het Britse Rijk. Kane mag nu als Lid van de Orde van het Britse Rijk MBE achter zijn naam zetten. "Dit is een hele eer en een dag om enorm trots op te zijn voor mij en mijn familie. Een hele grote dankjewel naar mijn teammaats bij Engeland en de trainersstaf", klonk het bescheiden.