• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht-speler Vranjes moet nacht doorbrengen in gesloten centrum

  Ognjen Vranjes

  Ognjen Vranjes is weer de pineut.

  Ognjen Vranjes (29) heeft weer op een aparte manier het nieuws gehaald. Deze keer moest de Bosnische verdediger als een vluchteling de nacht doorbrengen in het gesloten centrum van Steenokkerzeel.

  Ognjen Vranjes werd maandagavond tegengehouden op de luchthaven van Charleroi omdat hij niet meer over de gevraagde papieren beschikte. Omdat Bosnië-Herzegovina niet tot de Europese Unie behoort, heeft hij een geldige verblijfsvergunning nodig om ons land in te mogen. Die had hij niet meer.

   

  Vranjes kon niet aantonen dat hij bij Anderlecht voetbalt en werd dus als illegaal beschouwd. De verdediger moest daarom de nacht doorbrengen in het gesloten centrum van Steenokkerzeel. Gisterochtend kreeg de politie de juiste documenten en mocht Vranjes het centrum verlaten.

   

  Lees ook: Anderlecht stuurt Vranjes naar de B-kern