• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo is niet ongerust: "Binnen 2 weken sta ik er opnieuw"

  Cristiano Ronaldo viel gisteren uit bij Portugal.

  Cristiano Ronaldo heeft zijn eigen diagnose al gesteld nadat hij gisteren uitviel bij Portugal met een blessure. "Ik maak me niet ongerust", zei de ster van Juventus.  "Ik ken mijn lichaam."

  Portugal beleefde gisteren geen topavond met een 1-1-gelijkspel tegen Servië en het uitvallen van Cristiano Ronaldo. Na een halfuur moest de superster al naar de kant met last aan zijn hamstring, maar zelf heeft hij er een goed oog in. 

   

  "Ik zal meer weten over 24 of 48 uur, maar ik ken mijn lichaam. Dit hoort bij het voetbal. Als het regent, word je nat. Ik sta er opnieuw binnen een week of twee." Bij Juventus zullen ze het graag horen want de club heeft een druk programma met 3 competitieduels en daarna de confrontatie met Ajax in de kwartfinales van de Champions League op 10 april.

   

  Ook over de wedstrijdleiding had Ronaldo nog een woordje te vertellen. Hij had handspel van Servië gezien in de tweede helft en vond dus dat Portugal een penalty verdiende. "Het was heel duidelijk. De scheidsrechter had een penalty moeten geven. Het was vreemd."