Ga naar de inhoud

Lawrence: "De Premier League zal altijd aanlokkelijk blijven voor mij"

 di 26 maart 2019 14:50
James Lawrence voelt zich goed bij Anderlecht, maar droomt over Premier League.

Anderlecht-verdediger James Lawrence heeft zondag zijn debuut gemaakt voor Wales. Hij sprak met de BBC over Anderlecht en zijn droom om ooit in de Premier League te spelen.

De 26-jarige man uit Wales zat in de jeugdopleiding van Arsenal en QPR. Na een tussenstop in Nederland en Slovakije mag hij sinds augustus 2018 aan de bak bij RSC Anderlecht.

 

"De Premier League zal altijd aanlokkelijk blijven voor mij", zegt Lawrence. "Ik ben al zo lang weg uit Engeland dat het mijn droom is om ooit in deze competitie te spelen."

 

Lawrence denkt zeker nog niet niet aan een vertrek bij Anderlecht. "Ik ben gelukkig waar ik nu ben en we zullen wel zien waar de toekomst mij brengt."

 

Ryan Giggs gaf de voorkeur aan Lawrence en liet kapitein Ashley Williams op de bank starten voor de eerste kwalificatiewedstrijd van het EK 2020. "Ik heb enorm veel respect voor Ashley. Hij heeft een enorme invloed op mij gehad", reageert Lawrence.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.