• home
 • video
 • pas verschenen

  Net na interlands trainen De Bruyne, Kompany en Witsel weer bij club

  Kevin De Bruyne heeft opnieuw getraind bij Manchester City. Gisterenavond stapte de Belg net als landgenoot Vincent Kompany samen met de ploeg het trainingsveld op. De Bruyne was out sinds 2 maart met een hamstringblessure.

  Bondscoach Roberto Martinez kon voor de voorbije 2 EK-kwalificatiematchen geen beroep doen op Kevin De Bruyne en Vincent Kompany. Maar Pep Guardiola kan het Belgische duo waarschijnlijk dit weekend toch inzetten als hij dat wilt. Ze trainden beiden voor het eerst weer mee met de groep.

   

  Kevin De Bruyne viel op 2 maart uit in de wedstrijd tegen Bournemouth met een pijn aan zijn dij. Het was al een pechseizoen voor De Bruyne tot dusver. Eerder lieten twee knieblessures in het najaar hem in totaal 3,5 maand aan de kant. Kompany worstelde de voorbije weken met een spierblessure, maar zou dus ook weer fit zijn. City is nog verwikkeld in een spannende titelstrijd. Het speelt zaterdag tegen staartploeg Fulham. 

   

  Ook Axel Witsel ontbrak bij de Rode Duivels. De middenvelder had een scheurtje in de adductoren en stond even aan de kant. Hij miste een competitieduel bij Borussia Dortmund, maar traint ook weer mee in Duitsland.

  De Bruyne staat weer op trainingsveld van City

  Bij Borussia Dortmund kunnen ze weer rekenen op Axel Witsel