• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Clijsters wordt mede-eigenaar van Belgisch sportvoedingsmerk

  Ex-tennisspeelster Kim Clijsters heeft zich ingekocht in Innerme, een Belgisch merk dat inzet op natuurlijke voeding. "Dit is een project dat mij na aan het hart ligt."

  "Na het einde van mijn tenniscarrière bleef gezonde en natuurlijke voeding een belangrijke rol spelen in mijn sport- en gezinsleven", zegt Kim Clijsters. "Dit is dan ook een project dat mij na aan het hart ligt."

   

  Clijsters wordt mede-eigenaar samen met Dirk Baelus, de oprichter van het bedrijf en al jarenlang een gepassioneerd triatleet. Innerme biedt onder meer energiedranken en -repen, gelletjes en proteineshakes aan, allemaal op basis van plantaardige of natuurlijke ingrediënten. Ze zijn onder meer sponsor van roeiers Brys/Van Zandweghe, tennisser Arthur De Greef, squasher Nele Gilis en turner Dennis Goossens.

   

  Clijsters kocht na haar carrière ook al tennisclub De Boneput op in Bree, die vervolgens werd omgedoopt in de Kim Clijsters Academy.