Licentiecommissie heeft nog vragen voor KVM: "We verwachten geen problemen"

  KV Mechelen viert de titel tegen Beerschot Wilrijk.

  KV Mechelen heeft zich op sportief vlak verzekerd van promotie naar Eerste klasse A, maar op extrasportief gebied staan er nog enkele vraagtekens voor de deur. Zo heeft de Licentiecommissie om meer duiding gevraagd bij het ingediende dossier.

  "De Licentiecommissie liet vandaag weten dat ze nog een aantal verduidelijkingen wenst te krijgen voor ze een licentie kan toekennen", luidt de mededeling van de kampioen in 1B.

   

  "Die gaan we dan ook geven”, klinkt het bij het KVM-bestuur. “Het gaat om een paar punten. We verwachten geen problemen om onze licentie te behalen.” Begin april kent de commissie de licentie toe.

   

  Het is niet duidelijk over welke punten de Licentiecommissie nog vragen heeft. Ook met het fraudedossier moet KVM nog rekening houden. De Belgische voetbalbond liet 10 dagen geleden weten dat het "uiterlijk voor 30 juni" een definitieve uitspraak wil doen.

  Tubeke moet zich binnenkort verantwoorden

  1B-club Tubeke heeft vandaag laten weten dat het niet alle benodigde documenten heeft kunnen voorleggen aan de Licentiecommissie. De club moet zich op 3 april verantwoorden. Tubeke-manager Guy Brison had vorige week al aangekondigd niet alle nodige attesten te zullen kunnen aanvoeren.