• home
 • video
 • pas verschenen

  Slecht nieuws voor Hazard? "Chelsea wil niemand laten gaan"

  Andreas Christensen

  De Deense international Andreas Christensen wil graag andere oorden opzoeken.

  Moet Eden Hazard zijn droomtransfer naar Real Madrid nog wat uitstellen? Volgens Chelsea-ploegmaat Andreas Christensen mag volgende zomer niemand vertrekken in Londen.

  Chelsea mag de komende zomer en winter geen inkomende transfers realiseren van de wereldvoetbalbond FIFA. "Daarom heb ik van de club te horen gekregen dat er ook niemand mag vertrekken. Ze willen iedereen houden", vertelt Chelsea-verdediger Andreas Christensen in de krant Ekstra Bladet.

   

  Eden Hazard zal het nieuws niet graag horen. De Rode Duivel legde een contractverlenging in Londen naast zich neer om meer dan waarschijnlijk komende zomer zijn droomtransfer naar Real Madrid te realiseren.

   

  Ook Christensen wil graag andere oorden opzoeken. De Deen krijgt bij Chelsea weinig speelgelegenheid in de Premier League en kan rekenen op belangstelling van Barcelona en Bayern München.

   

  "Een situatie die ik moeilijk kan accepteren", zucht hij. "Ik probeer me te tonen op het oefenterrein, maar met al de matchen die we spelen, trainen we niet zo vaak."

   

  "Ik heb wel alle matchen in de Europa League gespeeld, hopelijk blijft dat nog even duren." Volgende maand speelt Chelsea in de kwartfinales tegen Slavia Praag.

  VIDEO: FIFA legt Chelsea een transferverbod van 1 jaar op