• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho wil in juni weer aan de slag: "Al vier clubs moeten afwijzen"

  José Mourinho wil in juni opnieuw een trainersband rond de arm doen, maar niet bij zomaar welke club. "Ik weet wat ik wil", blijft de Portugese coach geheimzinnig.

  Na twee succesvolle jaargangen bij Manchester United, met onder meer de eindzege in de Europa League, kreeg José Mourinho de motor dit seizoen niet meer aangezwengeld. Toen de kloof met leider Liverpool in december al 19 punten bedroeg, werd Mourinho bedankt voor bewezen diensten.

   

  Na enkele maanden pauze lijkt de Portugees klaar voor een nieuwe uitdaging, maar niet de eerste de beste. "Ik zou graag in de zomer, in juni, weer aan de slag gaan voor de voorbereiding op een nieuw seizoen", vertelde hij aan BeIN Sports. 

   

  "Ik weet precies wat ik niet wil doen. Daarom heb ik al drie tot vier verschillende aanbiedingen afgewezen. En ik weet perfect wat ik wel wil doen. Ik heb geen specifieke club in gedachten, maar wel een type job."

   

  "Bondscoach? Nee, dat denk ik niet. Ik hou van dagelijks voetbal, ik hou van veel competities en matchen. Ik wil graag op clubniveau blijven werken."

  Tweet: