• home
 • video
 • pas verschenen

  Moeskroen is kampioen: Het klopt Anderlecht in finale ePro League

  Quentin Vande Wattyne

  Moeskroen-speler Quentin "ShadooW" Vande Wattyne triomfeert met de trofee van de ePro League.

  Moeskroen heeft zich als eerste club ooit tot kampioen gekroond in de Proximus ePro League, de eerste officiële FIFA 19-competitie in België. Het klopte in de finale Anderlecht met 4-0.

  Moeskroen wint van Anderlecht met 0-4 in de ePro League-finale: "Het is meer dan een sport"

  Dit seizoen sloegen Proximus en de Pro League de handen in elkaar om in België een eerste keer een officieel FIFA 19-kampioenschap te organiseren. De 16 clubs uit de hoogste klasse werden vertegenwoordigd door een speler. Begin dit jaar speelden die een klassiek kampioenschap, dit weekend stonden de play-offs op het programma.

   

  De eindstrijd ging uiteindelijk tussen Anderlecht en Moeskroen. De speler van Moeskroen, Quentin "ShadooW" Vande Wattyne, haalde het met 4-0. Zo is Moeskroen de allereerste landskampioen in de ePro League.