• home
 • video
 • pas verschenen

  Jullie dopen fiets van Campenaerts voor werelduurrecord The Campenator

  Met deze beauty wil Victor Campenaerts Bradley Wiggins van de tabellen knallen.

  Over twee weken doet Victor Campenaerts in Mexico een gooi naar het werelduurrecord van Bradley Wiggins. De hardrijder geeft zijn fiets geen naam, maar in uw voorstel kan hij zich best vinden. U gaat voor... The Campenator!

  De voorbije twee weken hebben we u om een naam gevraagd. U stelde Bikey McBikeface, Speedy Gonzales, The Campenator, The Flying Moustache of The Stig voor. Met 41% van de 40.589 stemmen heeft The Campenator het eindelijk gehaald voor The Flying Moustache (34%) en The Stig (13%).

   

  Campenaerts vindt het een prima naam. "Want in de koers noemen ze mij wel eens Campinator", laat hij weten vanuit Mexico.

  VIDEO: The Campenator in detail

  Op dinsdag 16 of woensdag 17 april is het zover: dan wil Victor Campenaerts het werelduurrecord aanscherpen. Sporza zendt de poging rechtstreeks uit. Maak hieronder alvast kennis met The Campenator, een machine met gouden tubes.