• home
 • video
 • pas verschenen

  Verloren zoon Icardi duikt na maand afwezigheid weer op bij Inter

  Mauro Icardi is teruggekeerd bij Inter.

  Opvallende verschijning vandaag in Milaan op training bij Inter: Mauro Icardi. De Argentijnse spits trainde voor de eerste keer mee na iets meer dan een maand afwezigheid.

  Icardi had zich sinds 13 februari, nadat hij zijn aanvoerdersband had moeten inleveren, niet meer laten zien bij Inter. 

   

  Naar eigen zeggen sukkelde de 26-jarige Argentijnse international met een knieblessure, maar de club weerlegde dat. Volgens Inter had een MRI-scan geen significant letsel aan het licht gebracht.     

   

  De onderhandelingen over een contractverlenging tussen Icardi en de Milanese club sleepten op dat moment al een tijdje aan.

   

  De Argentijn schermde met heel wat interesse. Om de druk wat op te voeren nam Inter zijn aanvoerdersband af en zat hij niet in de kern voor het Europa League-duel tegen Rapid Wenen.

   

  Enkele dagen later werd in Milaan dan weer een steen gegooid naar de auto waarin zijn vrouw/zaakwaarnemer Wanda Nara en de drie kinderen van het koppel zaten.

   

  Intussen is er nog altijd geen nieuw contract ondertekend. De huidige overeenkomst van Icardi loopt tot medio 2021.

   

  Vorig seizoen werd Icardi met 29 treffers cotopschutter in de Serie A. Dit seizoen staat de teller op 15 stuks, maar het laatste doelpunt dateert wel al van 15 december. Sinds 9 februari kwam hij niet meer in actie.

  Fans wachten Icardi op: