• home
 • video
 • pas verschenen

  Derwael kwalificeert zich ook vlot voor balkfinale in Wereldbeker Doha

  Derwael behaalde de hoogste score van alle deelneemsters.

  Derwael behaalde de hoogste score van alle deelneemsters.

  Nina Derwael laat zich voorlopig op geen foutje betrappen in Doha, de 4e Wereldbekerwedstrijd van het seizoen. Met de hoogste score van alle gymnastes plaatste ze zich vandaag voor de finale op de balk. 

  Voor Nina Derwael is het al haar 2e finale in Doha, nadat ze zich gisteren al had gekwalificeerd voor de finale van de brug met ongelijke leggers (die morgen plaatsvindt). De balkfinale staat zaterdag op het programma.

   

  Jonathan Vrolix kon zich vandaag niet plaatsen voor de rekfinale. Hij komt morgen wel in actie in de finale aan de grond.

  Bekijk Derwaels oefening in de kwalificaties op de balk