• home
 • video
 • pas verschenen

  Kane: "Nations League winnen zou halve finale op WK overstijgen"

  Harry Kane.

  Harry Kane.

  Als Engeland komende zomer de Nations League wint, zou 2019 een beter jaar zijn dan 2018. Dat vindt Engeland-aanvoerder Harry Kane.

  Engeland bereidt zich momenteel voor op zijn EK-kwalificatiematchen tegen Tsjechië en Montenegro op vrijdag en maandag. Aanvoerder Harry Kane kreeg ook al wat vragen over de Nations League. Engeland speelt op 6 juni de halve finale tegen Nederland en eventueel drie dagen later de finale tegen Portugal of Zwitserland.

   

  "Het gebeurt niet vaak dat je de kans hebt om een prijs te winnen in het shirt van Engeland", zei Kane aan de BBC. "Als we die trofee winnen, is het in mijn ogen een beter jaar dan 2018. Natuurlijk was 2018 fantastisch, maar voor mij is het belangrijkste om prijzen te winnen. We willen de fans trots maken."

   

  "Nu verwachten mensen dat we goed presteren. Voor het WK waren er geen verwachtingen. Het is fantastisch dat we dat hebben kunnen omkeren. We zijn het enige team uit de halve finales van het WK dat door kon stoten in de Nations League, hoewel we een van de zwaarste groepen hadden. Dat toont dat het WK geen toevalstreffer was. We bouwen met dit team aan iets speciaals."