Ga naar de inhoud

Lokeren neemt afscheid van "Dancing Willy", Sa van doelpuntendroogte

 ma 18 maart 2019 12:43

De reguliere competitie is afgelopen. Dat betekent niet dat we opvallende momenten uit 1A moeten missen. Het beste van speeldag 30 bekijkt u hier.

Lokeren gaat "Dancing Willy" missen

Lokeren heeft voor en tijdens de match tegen Cercle Brugge afscheid genomen van clubverantwoordelijke Willy Peeters. Na 62 jaar clubtrouw stopt "Dancing Willy" er mee. Die bijnaam verdiende hij doorheen de jaren met enkele prachtige performances.

Sa heeft de doelpunten gemist

Orlando Sa scoorde zijn eerste goal voor Standard sinds zijn terugkeer uit China en dat zorgde voor een emotionele reactie. Het was ook een belangrijke goal want ze leverde Standard een 4-3-zege op.

KVO-fans missen Coucke niet

Voor Marc Coucke was de laatste match van de reguliere competitie een terugkeer naar het vertrouwde Albertpark van KV Oostende. Nu hij zijn geld niet meer spendeert aan de kust, vonden sommige fans het nodig hem duidelijk te maken dat hij niet meer welkom is. "Je was nooit één van ons", was te lezen op een spandoek. Coucke had voor de zekerheid een persoonlijke bodyguard meegebracht. 

Vanlerberghe mist onbegrijpelijk de late gelijkmaker

Club Brugge kan Wesley niet missen

Wesley is dit seizoen een essentiële speler voor Club Brugge. De spits moet en wil zo veel mogelijk op het veld staan en gaat daarbij soms net over zijn limiet. Gelukkig voor de Braziliaan was er scheidsrechter Wim Smet om de eerste hulp bij opkomende krampen toe te dienen.