• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge legt nieuwe grasmat in Jan Breydel voor Play-off I

  Club Brugge-Moeskroen was de laatste wedstrijd op de oude grasmat.

  Club Brugge-Moeskroen was de laatste wedstrijd op de oude grasmat.

  Club Brugge zal de play-offs kunnen afwerken op een perfect veld. De geteisterde grasmat in het Jan Breydelstadion wordt in de loop van deze week vervangen.

  "De oude grasmat wordt afhankelijk van de weersomstandigheden tegen eind deze week verwijderd. Er zal dan onmiddellijk een nieuwe natuurgrasmat gelegd worden", zegt sportief coördinator Roel Vlaeyens.

   

  "We hebben gekozen voor een veld dat minstens kwalitatief goed genoeg is voor de play-offs. Op 50 dagen worden toch weer tien matchen gespeeld in Jan Breydel (wedstrijden Cercle Brugge meegerekend, nvdr.), in België wordt geen enkele mat zo intensief gebruikt."

   

  "Het is nog afwachten of Cercle Brugge financieel zal bijdragen. De gesprekken zijn nog lopende, maar wij konden niet wachten en moesten onze verantwoordelijkheid nemen. De huidige grasmat laat niet toe om profvoetbal te spelen."

  Het is nog afwachten of Cercle Brugge financieel zal bijdragen. De gesprekken zijn nog lopende, maar wij konden niet wachten.