• home
 • video
 • pas verschenen

  Kessié wil ploegmaat Biglia aanvallen: "Ik was gefrustreerd"

  Kessié en Biglia

  Kessié heeft nog een eitje te pellen met Biglia.

  Er zit een stevig haar in de boter tussen Lucas Biglia en Franck Kessié. Na zijn wissel wou Kessié zijn ploegmaat bij Milan naar de keel grijpen. Achteraf rookten ze wel de vredespijp.

  De 2-3-nederlaag tegen Inter viel bij Milan zwaar op de maag, maar bij niemand zo zwaar als bij de Ivoriaanse middenvelder Franck Kessié. Toen Lucas Biglia, eigenlijk een concurrent van Kessié, hem iets toevertrouwde na zijn wissel ging die laatste door het lint.

   

  Er waren verschillende spelers en stafleden van Milan nodig om Kessié tegen te houden Biglia niet aan te vliegen. Na de match werden ze samen voor de camera van Sky Sport Italia gehaald.

   

  "We voelen ons allebei slecht bij deze gênante beelden. Ik schaam me en heb me al verontschuldigd bij de jongens en de coach", zegt Biglia. "Het zal niet meer gebeuren."

   

  Ook Kessié stak de hand in eigen boezem. "Het was de adrenaline van de match. Ik was gefrustreerd na mijn wissel, omdat ik meer had willen doen. Ik heb dat afgereageerd op Lucas en dat was een vergissing. Hij is ouder dan ik. Ik zou van hem moeten leren. Mijn excuses."

  De stoppen slaan door bij Kessié