• home
 • video
 • pas verschenen

  Antetokounmpo gefrustreerd: 52 punten volstaan niet tegen Philadelphia (met VIDEO)

  De Griekse reus Giannis Antetokounmpo heeft de meest indrukwekkende match uit zijn carrière niet kunnen winnen: ondanks een persoonlijk record van 52 punten haalde Philadelphia het op het veld van Milwaukee met 125-130.

  De "Greek Freak" van 2,11 meter bleef gefrustreerd achter na een spectaculair duel dat mogelijk een voorafgave was van de halve finale in de Eastern Conference. Naast zijn 52 punten pakte Antetokounmpo ook uit met 16 rebounds en wierp hij een impressionant aantal van 19 van zijn 21 vrijworpen binnen.

   

  De Griek met Nigeriaanse roots stond evenwel geïsoleerd tegenover de Sixers. Bij de bezoekers was de Kameroense pivot Joel Embiid de man met 40 punten en 15 rebounds, met de steun van Jimmy Bulter (27 ptn) en JJ Redick (19) bezorgde hij Philadelphia een ticket voor de play-offs met 45 zeges in 70 duels.

   

  Milwaukee blijft leider in het oosten met het beste rapport van de NBA (52 zeges-18 nederlagen), maar het loopt niet lekker: het was zijn 4e verlies in 8 duels. De afwezigheid van Malcolm Brodgon, goed voor 15,6 punten per match, weegt zwaar door. Hij is mogelijk out tot eind dit seizoen met een voetblessure. (tweets onder de foto)

  Beelden van Milwaukee-Philadelphia

  Geweldige "buzzer beater"-driepunter van Lou Williams laat LA Clippers lachen tegen Brooklyn