• home
 • video
 • pas verschenen

  Wansmakelijk: Genk-supporters knopen pop met Pozuelo's shirt op

  Tussen de supporters van RC Genk en Alejandro Pozuelo zal het wellicht niet meer goedkomen, maar voor de match op Zulte Waregem gingen de fans wel over de schreef met een opgeknoopte pop van de Spanjaard.

  Sinds de transfersoap rond Alejandro Pozuelo is de Spanjaard de gebeten hond voor de Genk-aanhang. De supporters nemen het Pozuelo kwalijk dat de middenvelder zijn team in de steek laat voor een avontuur in de Major League Soccer.

   

  De laatste wedstrijd van de reguliere competitie bij Zulte Waregem zou normaal gezien het laatste wapenfeit worden van Pozuelo voor zijn vertrek naar Toronto. Maar de Spanjaard was de voorbije week al ziek en bovendien is zijn grootvader stervende na een operatie.

   

  Pozuelo bracht Genk-coach Clement gisteren op de hoogte en reisde in allerijl af naar zijn vaderland. "Hij is kapot van het slechte nieuws", sprak Clement. Pozuelo heeft de verfoeilijke actie van de Genk-supporters dus niet met eigen ogen hoeven te aanschouwen.