• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Goffin sneuvelt in kwartfinales van Challengertoernooi

  David Goffin (archieffoto) moest ontgoocheld afdruipen in Phoenix.

  David Goffin (archieffoto) moest ontgoocheld afdruipen in Phoenix.

  David Goffin heeft maar weinig vertrouwen kunnen tanken op het Challengertoernooi van Phoenix. De Belg werd er in de kwartfinales uitgeschakeld door de nummer 168 van de wereld.

  Nadat David Goffin op Indian Wells uitgeschakeld werd door qualifier Filip Krajinovic (ATP-113) schreef de Belg in laatste instantie nog in voor het Challengertoernooi van Phoenix. Op de hardcourtbanen in Arizona hoopte hij wat vertrouwen op te doen na een povere seizoensstart.

   

  De vraag is maar of Goffin (ATP-21) daarin geslaagd is, want de kwartfinales zijn voor hem al het eindstation geworden in Phoenix. Goffin, nochtans eerste reekshoofd, verloor er van de 26-jarige Italiaan Salvatore Caruso (ATP-168) in drie sets: 2-6, 6-3 en 6-2.

   

  Voor Goffin was het zijn 7e nederlaag van het prille seizoen. Daar staan 6 overwinningen tegenover.