vr 15 maart 2019 23:33
Bryan Smeets
Bryan Smeets kende de avond van zijn leven.

Bryan Smeets heeft zijn club Top Oss eigenhandig de zege bezorgd tegen Jong Ajax. Hij scoorde 2 keer in 2 minuten, waaronder een pareltje vanaf zijn eigen helft.

Top Oss is nog altijd in de running voor promotie naar de Eredivisie, maar dan moest het wel thuis winnen tegen Jong Ajax. Tot de 72e minuut bleef de 0-0 op het bord staan, maar dan was het moment van Bryan Smeets aangebroken.

Eerst scoorde hij een binnentikkertje, maar nog geen minuut later tekende hij ook al voor de 2-0, een onwaarschijnlijk schot van zeker 60 meter afstand.

"We zaten er niet lekker in", doet Smeets zijn verhaal bij Fox Sports. "Ik dacht: als ik nu met de bal ga lopen, ben ik hem zeker kwijt. Ik keek naar de keeper en dacht: weet je wat, ik peer de bal over hem heen. Toen hij erin ging, werd ik even helemaal gek. "Wat moet ik doen? Waar moet ik juichen?""

2 minuten om nooit te vergeten voor Bryan Smeets