• home
 • video
 • pas verschenen

  Lokeren-supporters plannen zondag een mars naar Daknam

  Lokeren

  Zondag zien deze supporters hun team nog een keer aan het werk in de Jupiler Pro League.

  Zondag speelt Lokeren voorlopig zijn laatste competitiematch in de hoogste afdeling. Dat willen de supporters niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om 16u trekken ze in stoet naar het Daknamstadion.

  #wijzijnlokeren

  Lokeren is al een tijd veroordeeld tot degradatie. Zondag stappen ze nog een keer de bühne van de Jupiler Pro League op. Om 18u geeft Lokeren Cercle Brugge partij.

   

  Voor die wedstrijd verzamelen de supporters om 12.30u in een fandorp op de Markt van Lokeren. Van daaruit gaat hem om 16u in stoet richting het Daknamstadion. "Hiermee willen we bewijzen dat er nog een toekomst weggelegd is voor het voetbal in Lokeren", klinkt het bij de organisatie.

   

  "Kapitein Killian Overmeire komt het evenement op gang trappen, samen met Olivier Deschacht, Davino Verhulst en trainer Glen De Boeck. Acteur Bart Van Avermaet is de gastheer op het podium. En wij hopen zondag ook een pak oud-spelers te mogen verwelkomen."

   

  "Er komen ook dj's draaien zoals Radio Rommelmarkt en Dirk Stoops (ex-StuBru). Voor de kinderen stellen we springkastelen op en in de merchadisingstand kunnen supporters T-shirts en sweaters kopen met het opschrift #wijzijnlokeren. De opbrengst daarvan gaat integraal naar de kosten die het evenement met zich meebrengt."

  Olivier Deschacht

  Olivier Deschacht zal er 's middags ook bij zijn op de Markt in Lokeren.