• home
 • video
 • pas verschenen

  Nets-guard wil niet spelen op 26 april: "Nationale feestdag voor Avengers: Endgame"

  Dinwiddie is bezig aan zijn 5e seizoen in de NBA.

  Als het van Nets-guard Spencer Dinwiddie afhangt, wordt op 26 april niet gebasketbald in de NBA. Die avond komt de langverwachte laatste Avengers-film in de zalen. Dinwiddie wil er absoluut meteen bij zijn en daar heeft hij heel veel voor over.

  De Brooklyn Nets doen het dit seizoen tegen alle verwachtingen in heel goed in de NBA. Het team uit New York staat voorlopig 6e in de Eastern Conference en lijkt bijna zeker van een plaats in de play-offs.

   

  Op 26 april komt de langverwachte laatste film van de Avengers-saga in de zalen. Nets-guard Spencer Dinwiddie (25) is een grote fan van de superheldenfilms en wil de laatste film in de reeks meteen zien in de bioscoop.

   

  Daarvoor wil hij heel ver gaan. Op Twitter diende hij ondertussen een offcieel verzoek in bij de NBA om geen wedstrijden te play-offwedstrijden te programmeren op 26 april. "Dat moet een nationale feestdag zijn", schrijft hij.

   

  "Tenzij ik de film eerder kan bekijken", sluit hij met een knipoog richting Marvel Studios, de makers van de film, af.

  De opvallende tweet van Dinwiddie:

  De trailer van Avengers: Endgame