• home
 • video
 • pas verschenen

  Joachim Löw vervangt Müller en co met drie nieuwe, jonge gezichten

  Eggestein (rechts) is een van de drie nieuwe mannen in de Mannschaft.

  Duits bondscoach Joachim Löw heeft met Lukas Klostermann, Niklas Stark en Maximilian Eggestein drie nieuwkomers bij zijn groep gehaald. Zij krijgen hun kans in de interlands tegen Servië en Nederland.

  In de 23-koppige groep is, zoals Löw eerder aankondigde, geen plaats meer voor Bayern München-spelers Mats Hummels, Jérôme Boateng en Thomas Müller. De wereldkampioenen van 2014 kregen van Löw te horen dat zij geen toekomst meer hebben bij de nationale ploeg.

   

  Stark (Hertha) en Klostermann (Leipzig) zijn verdedigers, terwijl Eggestein (Werder Bremen) een optie is voor het middenveld. Duitsland speelt woensdag in Wolfsburg vriendschappelijk tegen Servië en vier dagen later in Amsterdam tegen Nederland in de voorronde van het EK 2020.

  De volledige Duitse selectie