• home
 • video
 • pas verschenen

  Arashiro is 3 maanden buiten strijd na zware val op training

  Arashiro is bezig aan zijn derde seizoen bij Bahrain-Merida.

  Bahrain-Merida moet het enkele maanden zonder Yukiya Arashiro doen. De Japanner  kwam hard ten val op training en liep daarbij verschillende breuken op. Hij ging gisteren onder het mes in Thailand.

  Arashiro, 34 ondertussen, is bezig aan zijn derde seizoen bij Bahrain-Merdia. Bij een val op training brak de tweevoudige Japanse kampioen (2007 en 2013) gisteren zijn linkerelleboog en -dijbeen. Hij werd meteen geopereerd in Thailand en is 3 maanden buiten strijd.

   

  Domen Novak, ploegmaat van Arashiro, is minder lang out na zijn val in Parijs-Nice eerder deze week. Daarbij raakten de ligamenten van zijn schouder ernstig beschadigd. De 23-jarige Sloveen moet een week van de fiets blijven en mag daarna hernemen op de rollen.