• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Witsel mist duel tegen Hertha (en ook de matchen met de Duivels?)

  Axel Witsel

  Axel Witsel speelde dit seizoen al bijna 3.000 minuten.

  Axel Witsel heeft een scheurtje in zijn adductoren opgelopen. Die blessure kost hem al zeker de competitiematch tegen Hertha Berlijn en mogelijk ook de interlands met de Rode Duivels.

  Borussia Dortmund zal in de laatste rechte lijn naar de titel even geen beroep kunnen doen op Axel Witsel. Witsel, een van de revelaties van het seizoen in Duitsland, liep een scheurtje op in zijn adductoren.

   

  "Normaal gezien keert Witsel na de interlandbreak terug", zegt Dortmund-coach Lucien Favre. Of dat ook betekent dat Witsel niet opgeroepen zal worden door bondscoach Roberto Martinez voor de matchen tegen Rusland en Cyprus is nog niet bekend. Morgen wordt de selectie bekendgemaakt.