• home
 • video
 • pas verschenen

  Porto-verdediger Militao is de eerste aanwinst van Real-trainer Zidane

  Militao.

  Militao ruilt Portugal in voor Spanje.

  Zinédine Zidane heeft niet lang gewacht om zijn eerste transfer voor volgend seizoen vast te leggen. Real Madrid heeft de komst van de Braziliaanse verdediger Eder Militao (21) aangekondigd. FC Porto ontvangt 50 miljoen euro.

  Zinédine Zidane begon maandag aan zijn tweede ambtstermijn bij Real Madrid. De Fransman wilde het op zijn persvoorstelling nog niet hebben over de transferperiode in de zomer, maar enkele dagen later is er dus al witte rook in Bernabeu. 

   

  Eder Militao trekt vanaf volgend seizoen het shirt aan van Real. De 21-jarige verdediger, die één cap telt bij Brazilië, tekende een contract voor zes jaar. Militao kan centraal aan de slag en is ook een optie als rechtsachter.