• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: 19-jarig tennistalent wint en haalt de Eminem in zich naar boven

  Denis Shapovalov

  Heeft Shapovalov zijn nieuwe roeping gevonden?

  Ooit vind je de job van je leven... Maar het 19-jarige tennistalent Denis Shapovalov zal toch een keuze moeten maken. De Canadees won op de Indian Wells van de topper Marin Cilic, maar verzorgde nadien de show en rapte erop los.

  "Was zenuwachtiger voor het rappen dan voor de match zelf"

  Met Marin Cilic (ATP-11) kreeg Denis Shapovalov (ATP-25) een te duchten tegenstander voor de kiezen op de Indian Wells. De Canadees met Israëlische roots had in de derde ronde evenwel maar twee sets nodig om de 30-jarige Kroaat te vellen. 

   

  Geen speech na de glansrijke zege, Shapovalov had een verrassing in petto. Hij trakteerde het publiek op een mini rapconcert, al had hij met zijn smartphone toch een geheugensteuntje nodig om de tekst te onthouden. 

   

  "Misschien als ik stop met tennissen dat er wel een nieuwe carrière aan mijn voeten ligt", grapt Shapovalov met zijn show. "Dit was mijn eerste live optreden ooit en ik was zo moe, maar het lukte me wel. Ik denk zelfs dat ik zenuwachtiger was voor het rappen dan voor de match zelf."

  Geniet mee van Denis "Sh-RAP-ovalov"