• home
 • video
 • pas verschenen

  Loris Karius eist vier maanden achterstallig loon van Besiktas

  Loris Karius

  De relatie tussen Karius en Besiktas lijkt helemaal verzuurd.

  De Duitse doelman Loris Karius, vooral bekend om zijn flaters in de Champions League-finale vorig seizoen, trekt naar de Wereldvoetbalbond FIFA om daar vier maanden achterstallig loon van zijn club Besiktas te eisen.

  De betalingstermijn is intussen verstreken en daardoor dreigen er voor de Turkse club sportieve gevolgen, zoals de aftrek van een punt in de competitie of de uitsluiting van Europese competities. 

   

  Afgelopen zondag won Besiktas met 3-2 van Konyaspor, maar de doelman was zijn streken blijkbaar nog niet verleerd. Bij de tegengoals zag hij er telkens niet al te best uit.Senol Gunes, trainer van de Turkse club, was niet mals voor zijn doelman. "Het is duidelijk dat er iets mis is met hem. Er is iets met zijn motivatie, houding en enthousiasme voor het voetbal. En het lijkt niet te beteren."

   

  Karius werd begin dit seizoen door Liverpool voor de resterende twee jaar van zijn contract uitgeleend aan Besiktas, dat dus ook zijn loon overnam. De Duitse doelman mocht beschikken op Anfield nadat zijn twee flaters Liverpool in de finale tegen Real Madrid de Champions League hadden gekost.